HTHJ-verkkokurssi

Taloyhtio.net
Sivukartta Keskustelu Kiinteistöliitto
EtusivuAjassaAsuminenHallintoLakitietoTalousHoito ja kunnossapitoPeruskorjaus ja remontointiTalotekniikkaJäsensivut
Etusivu > Yhtiökokousopas

Yhtiökokousopas_logo_pieni.JPG

Katso Kiinteistöliiton
yhtiökokousvideot
- klikkaa kuvaa

osakkaanvalmistautuminen.jpg

Ota selvää, mitä taloyhtiön
yhtiökokouksessa tapahtuu - tilaa Osakkaan yhtiökokousopas -kirja Kiinteistöalan Kustannus Oy:n verkkokaupasta...

OsakkaanYhtiokokousopas_verkko_72dpi_380x539.jpg

Yhtiökokousopas taloyhtiön osakkaiden ja hallitusten avuksi

Kiinteistöliitto on julkaissut verkko-oppaan taloyhtiöiden yhtiökokousten onnistumisen tukemiseksi. Yhtiökokousopas on tarkoitettu avuksi niin osakkeenomistajille kuin taloyhtiön hallituksille sekä isännöitsijöille. Yhtiökokousoppaassa on hyödyllistä tietoa myös taloyhtiöiden toiminnantarkastajille sekä vuokra-asukkaille.

Verkko-opas on maksuton ja avoimesti kaikkien halukkaiden käytettävissä Kiinteistöliiton Taloyhtio.net -tietoportaalissa. Yhtiökokousopas sisältää hyötytietoa taloyhtiöiden yhtiökokouksiin liittyvistä asioista kattavasti ja monipuolisesti. Lakiasioiden lisäksi oppaasta löytyy myös vinkkejä ja erilaisia toimintaohjeita, joista on hyötyä yhtiökokouksissa sekä niihin valmistauduttaessa.

Asiatiedon lisäksi opas tarjoaa käytettäväksi myös erilaisia valmiita lomakepohjia ja -malleja, jotka helpottavat yhtiökokousten sujumista. Tällaisia ovat mm. yhtiökokouksen puheenjohtajan kokousnuotit sekä täytettävä kunnossapitotarveselvitys -lomake niin suomeksi kuin ruotsiksi.

Hyödynnä yhtiökokous -verkko-opasta sekä vaikuta osaltasi yhtiökokousten onnistumiseen! Kiinteistöliiton tuottamat yhtiökokousopas -sivut tunnistat alla olevasta kuvatunnisteesta.

Yhtiökokousopas_logo_pieni.JPG