Taloyhtio.net
Sivukartta Keskustelu Kiinteistöliitto
EtusivuJäsensivut
Etusivu > Turvallinen taloyhtiö > Turvallinen taloyhtiö -videot

TurvallinenTaloyhtio

Turvallinen taloyhtiö -videot

Lukitusturvallisuus (Julkaistu 9.1.2017)

Taloyhtiön vastuulla on huolehtia kiinteistön lukitusjärjestelmästä, ja tarvittaessa uusia lukitusjärjestelmä vastaamaan nykyajan vaatimuksia. Kiinteistöliiton lakimies Kaisu Terkki kertaa videolla perusasiat lukitusturvallisuudesta.

Paloturvallisuus (Julkaistu 27.11.2016)

Suomessa syttyy vuosittain lähes 3000 asuntopaloa. 50% kerrostalopalojen asunnoista puuttui palovaroitin. Miten taloyhtiö voi edistää talonsa paloturvallisuutta? Vinkkejä antamassa Suomen pelastusalan keskusjärjestö SPEKin projektipäällikkö Ira Pasi ja Safetum Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Jurvelin.

Hissiturvallisuus (Julkaistu 17.11.2016)

Hissit ovat taloyhtiössä tärkeitä erityisesti lapsiperheille ja vanhuksille. Kiinteistöliiton lakimies Kaisu Terkki kertoo, miten taloyhtiö voi edistää hissin turvallisuutta.

Taloyhtiön taloudellinen vakaus (Julkaistu 31.10.2016)

Taloudellinen vakaus on tärkeä osa taloyhtiön fiksua hallinnointia. Videolla Kiinteistöliiton pääekonomisti Jukka Kero kertoo, miten taloyhtiön taloudellisesta turvallisuudesta voidaan pitää huolta. Video vastaa myös siihen, kuka vastaa taloyhtiön taloudellisten riskien hallinnasta ja miten taloyhtiön arvoon voi vaikuttaa.

Taloyhtiön pelastussuunnitelma (Julkaistu 10.10.2016)

Pelastuslaki edellyttää, että pelastussuunnitelma on laadittava kaikkiin kiinteistöihin, joissa on vähintään kolme asuinhuoneistoa. Pelastussuunnitelman laatimisessa auttavat asiantuntijoiden vinkit. Haastateltavina Suomen pelastusalan keskusjärjestö SPEKin projektipäällikkö Ira Pasi ja Safetum Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Jurvelin.