Taloyhtio.net
Sivukartta Keskustelu Kiinteistöliitto
EtusivuJäsensivut
Etusivu >

Energiainsinöörit logo.jpg

Energiansäästöprosessin vaiheet

Monessa taloyhtiössä mietitään, miten saada lämmitys- ja energiakustannuksia alaspäin mahdollisimman kokonaistaloudellisesti. Mikäli kiinteistössä on energiansäästöpotentiaalia, voidaan saada aikaiseksi merkittäviä säästöjä niin energian kuin eurojen osalta.

Alla olevassa kuvassa esitetyt Tilannekartoitus ja Parannusehdotukset -vaiheet tehdään yleensä aloitusvaiheessa, kun taloyhtiö haluaa saada tarkempaa tietoa eri tyyppisistä lämmitysenergian säästöratkaisuista. Selvityksen tarkoituksena on kartoittaa erilaisten säästöratkaisuiden soveltuvuutta sekä kannattavuutta. Lopputulemana laadittavan kirjallisen lämmitystapavertailun raportin pohjalta taloyhtiön hallitus saa tietoa, jonka pohjalta voidaan tehdä päätöksiä edetäänkö säästöprosessin muihin vaiheisiin.

Prosessikaavio energiansäästö Energiainsinöörit.jpg

Suomen Energiainsinöörit Oy on Taloyhtio.net -verkkopalvelun kumppanuustaho ja yrityksenä sekä laitevalmistajista että urakoitsijoista täysin riippumaton asiantuntijaorganisaatio. Asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt, liikekiinteistöt sekä julkisyhteisöt. Yhtiö on keskittynyt uusiutuvan energian hyväksikäytön ja erilaisten lämmitysenergian säästöratkaisuiden suunnitteluun sekä niihin liittyvien projektien läpi viemiseen ja valvontaan.

Lisätietoja Energiainsinöörit Oy:n palveluista: www.energiainsinoorit.fi/page16.php