Kiinteistölehti koko hallitukselle

Taloyhtio.net
Sivukartta Keskustelu Kiinteistöliitto
EtusivuAjassaAsuminenHallintoLakitietoTalousHoito ja kunnossapitoPeruskorjaus ja remontointiTalotekniikkaJäsensivut
Etusivu > Talotekniikka

Talotekniikan automaatio - Käyttäjän opas

Tehot irti taloautomaatiosta! Kirja kertoo, mitä laitteistoja taloautomaatioon kuuluu ja miten ne toimivat, sekä opastaa automaation tehokkaassa käytössä. Lue lisää ja tilaa...

Talotekniikan automaatio_netti.jpg

_______________________________________________

Rakennustieto_logo_160.jpg

Rakennustiedonputkiremontti-teemasivulta löydät oikeaa tietoa jolla vältät kalliit virheet putkiremontissa.

Katso myös Putkiremontti vaihe vaiheelta -esitys, josta näet miten Rakennustiedon ohjeilla, kirjoilla ja Sopimuslomake Netin lomakkeilla onnistut putkiremontissa.

putkiremontti_vaihe_vaiheelta_pikkubanneri_140x200px.jpg

LVI-kortisto tehostaa työtäsi talotekniikan tehtävissä

LVI-kortistossa on hyvän rakennustavan mukaiset talotekniikan suunnittelun, rakennuttamisen ja toteutuksen ohjeet. Nettipalvelu päivittyy automaattisesti. LVI-kortisto sisältää myös TalotekniikkaRYLin.
Tutustu ja tilaa käyttöösi >


______________________________________________

Talotekniikka

Talotekniikalla tarkoitetaan kiinteistön teknisiä järjestelmiä ja laitteita. Tässä osiossa on kuvattu asuinkiinteistön sisältämää tekniikkaa ja tarkoituksena on muodostaa kuva siitä, mitä järjestelmiä ja laitteitta taloyhtiön kiinteistöissä on ja mikä on niiden toimintaperiaate. Talotekniikka muodostaa asuinkiinteistön sydämen, jota pitää jatkuvasti tarkkailla ja huoltaa, jotta asumisen perusedellytykset, kuten vesi, sähkö ja lämmitys toimisivat.

Ilmanvaihdosta, lämmityksestä, sähköverkoista, tietoverkoista ja vesiputkistoista on omat osionsa, joihin pääsee vasemman reunan valikosta. Taloyhtio.net sivuilla on perustietoa ja yleistä kuvausta taloteknisten järjestelmien toiminnasta.

Taloyhtiöiden laajakaista-asioista on koottu erilliset laajakaistasivut Taloyhtio.netin ajankohtaista-osiossa.

Kiinteistöyhdistysten jäsentaloyhtiöiden hallituksen jäsenille ja isännöitsijöille suunnatuilla jäsensivuilla www.taloyhtio.net/jasensivut on lisätietoa taloyhtiöiden teknistä asioista. Taloyhtio.netin info-osiossa on lisätietoa rekisteröitymisestä jäsenkäyttäjäksi (muistathan jäsennumeron syöttää pyydettyyn kohtaan!).