HTHJ-verkkokurssi

TaloyhtioNet muuttaa 2017

Taloyhtio.net
Sivukartta Keskustelu Kiinteistöliitto
EtusivuJäsensivut
Etusivu >

Kiinteistöliiton jäsenneuvonta

Kiinteistöliiton jäsenneuvonnasta saavat jäsentaloyhtiöiden edustajat tietoa ja opastusta päätöksenteon tueksi

Sata ja yksi kysymystä taloyhtiöstä

Kirjaan on koottu yleisimmät kysymykset ja vastaukset taloyhtiöistä. Kirjan avulla lukija ymmärtää, mitkä taloyhtiön toimijoiden roolit ovat käytännössä ja miten taloyhtiön asiat hoidetaan. Lue lisää ja tilaa...

Sata ja yksi kysymysta taloyhtiosta_nettikansi.jpg

Autopaikat taloyhtiössä

Ei enää kiistoja autopaikoista! Opas kertoo, miten taloyhtiön autopaikat tulee lain mukaan jakaa, kenen kuuluu saada autopaikka ja mitä autopaikalla saa pitää. Lue lisää ja tilaa...

AutopaikatTaloyhtiossa_verkko_72dpi_380x539.jpg

Kiinteistöliiton lakipalvelut jäsenille

Kiinteistöliiton jäsentaloyhtiöiden edustajat eli hallituksen jäsenet, isännöitsijät ja tilintarkastajat saavat jäsenpalvelua puhelinneuvontana työnantaja-asioissa, talous- ja veroasioissa sekä yhtiön hallinto- ja lakiasioissa.

Valtakunnalliset jäsenneuvontapalvelut yhteystietoineen ja palveluaikoineen selviävät jäsensivuilta www.taloyhtio.net/jasensivut. Taloyhtiöt kuuluvat Kiinteistöliittoon alueellisten kiinteistöyhdistysten jäsenyyden kautta.

Jäsennumero kannattaa ottaa esille jo ennen soittoa palvelun nopeuttamiseksi. Neuvontaa jäsentaloyhtiö saa luonnollisesti myös oman alueen kiinteistöyhdistyksestä, joka on ensisijainen neuvontataho taloyhtiön asioissa.

Kiinteistöliiton lakineuvonta, talous- ja veroneuvonta ja työsuhdeneuvonta ovat jäsenten käytettävissä yhdellä ja samalla jäsennumerolla, vaikka neuvontapalveluja tuottavat useat toimijat.

Lakineuvonnan lisäksi jäsentaloyhtiöt voivat saada myös kirjallisia lausuntoja Kiinteistöliiton lakimiehilta. Kirjalliset lausunnot ovat hyvä tuki taloyhtiöille päätöksenteon pohjaksi tulkinnanvaraisissa tai muutoin epäselvissä asioissa. Lausunnot ovat jäsenille tarkoitettu maksullinen palvelumuoto.

Maksullista neuvontaa osakkaille ja ei-jäsentaloyhtiöille - jäsenneuvonta edelleen maksutonta

Maksullinen puhelinneuvonta palvelee numerossa 0600 0 1122 neljänä päivänä viikossa neljä tuntia päivässä eli ma-to klo 12-16. Uuden neuvontapalvelun hinta on 1,98 euroa minuutissa + paikallisverkkomaksu. Maksullista neuvontaa antaa yksi lakimies kerrallaan. Maksullisen neuvontapalvelun puhelinliikenne ei vaikuta jäsenneuvonnan nopeuteen tai tavoitettavuuteen. Jäsenneuvonta on edelleen jäsentaloyhtiöiden edustajille maksutonta.