Consti

NCC

Taloyhtio.net
Sivukartta Keskustelu Kiinteistöliitto
EtusivuAjassaAsuminenHallintoLakitietoTalousHoito ja kunnossapitoPeruskorjaus ja remontointiTalotekniikkaJäsensivut
Etusivu > Peruskorjaus ja remontointi > Hissit

Rakennustieto_logo_160.jpg

KH-KORTTI HISSIN MODERNISOINNISTA

Kortti antaa ohjeita hissin modernisoinnin suunnittelusta ja toteuttamisesta ja auttaa modernisoinnin tarjoamista yhdenmukaisin perustein. Ohjekortin laatinut työryhmä koostuu hissimodernisoinnin ja tarkastustoiminnan ammattilaisista.

KH-ohjekortti
Hissin modernisointi.

Hissit taloyhtiössä

Taloyhtiöiden isännöitsijöiden ja hallitusten sekä kerros- ja rivitaloasukkaiden käyttöön on koottu tietoa hissien rakentamisesta, kunnossapidosta, käytöstä ja turvallisuudesta KONEen ja Taloyhtio.net -portaalin yhteistyönä. Tietoa on ollut saatavissa internetistä eri organisaatioiden sivuilta jo aiemminkin, mutta tieto on ollut hajallaan ja vaikeasti käytettävissä. Nyt tiedon löydettävyys helpottuu, kun yhden osoitteen kautta on löydettävissä KONE Hissit Oy tuottamaa aineistoa hisseistä sekä linkkejä lisätietosivuille.

Suomessa hissien keski-ikä on yli 30 vuotta. Suurin osa vanhoista laitteista sijaitsee asuinkiinteistöissä, joissa hissien päivittäisiä käyttäjiä ovat muun muassa lapset, vanhukset sekä liikuntarajoitteiset henkilöt. KONE Hissit Oy haluaa tarjota taloyhtiöille ja asukkaille ajanmukaista tietoa hissin kunnossapidosta, modernisoinnista sekä uuden hissin asentamisesta hissittömään taloon.

KONE Hissit Oy tuottaa sisältöä oman erityisosaamisensa ja palvelujensa osalta. KONE Hissit Oy tarjoaa Suomessa asiakkailleen edistyksellisiä hissi- ja liukuporrasratkaisuja sekä monipuolisia kunnossapito- ja modernisointipalveluja hisseille, liukuportaille ja ovilaitteille. Asiakaspalvelukeskuksemme palvelee asiakkaitamme henkilökohtaisesti 24h vuorokaudessa. KONE Hissit Oy:n Internet-sivut löytyvät osoitteesta www.kone.fi.