TaloyhtioNet muuttaa 2017

Taloyhtio.net
Sivukartta Keskustelu Kiinteistöliitto
EtusivuJäsensivut
Etusivu > Jäsensivut > Jäsenyhdistykset

Alueelliset yhdistykset osana Kiinteistöliittoa

Suomen Kiinteistöliittoon kuuluu jäseninä 25 alueellista yhdistystä. Kiinteistöliiton jäsenyhdistykset ovat toiminta-alueillaan merkittävä taustatuki sekä kiinteistöalan ammattilaisille että taloyhtiöiden hallitusten jäsenille.

Yhdistykset antavat omalla alueellaan jäsenilleen neuvontaa lakiasioissa, talous- ja veroasioissa, rakennustekniikassa, työnantajakysymyksissä sekä ylipäätään kaikissa kiinteistön hallintoon ja isännöintiin liittyvissä kysymyksissä.

Kiinteistöliiton jäsenyhdistykset järjestävät myös koulutus- ja jäsentilaisuuksia ajankohtaisista aiheista ja toimittavat jäsenilleen säännöllisesti jäsentiedotteen. Jäsentiedote sisältää ajankohtaisten aiheiden lisäksi käytännön ohjeita ja tietoa mm. lainsäädännöstä, oikeustapauksista, tilinpäätöksistä, tariffeista ja rakennustekniikasta.

Jäsenyhdistykset yhdessä muun Kiinteistöliittoyhteisön kanssa muodostavat voimakkaan edunvalvonta- ja vaikuttamiskoneiston, johon kuuluu yli 24.000 kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiötä. Liittoyhteisöön kuuluu lisäksi osakkuusyhtiöitä, joista merkittävimmät ovat Kiinteistöalan Kustannus Oy, Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy ja Talokeskus Yhtiöt Oy.