TaloyhtioNet muuttaa 2017

Taloyhtio.net
Sivukartta Keskustelu Kiinteistöliitto
EtusivuJäsensivut
Etusivu > Jäsensivut > Rekisteröityminen jäsenkäyttäjäksi

Jäsenkäyttäjäksi pääset syöttämällä jäsennumeron rekisteröitymisen yhteydessä

Rekisteröidy osoitteessa www.taloyhtio.net/info/rekisteroityminen/ ja syötä siinä yhteydessä taloyhtiön jäsennumero pyydettyyn kohtaan ja anna muutoinkin pyydetyt tiedot mm. oman roolisi taloyhtiössä ja maakunnan. Huomio se, että rekisteröityä tarvitsee vain yhden kerran, mutta kirjautua tulee joka kerta jäsensivuille mennessäsi.

Saat rekisteröitymisen jälkeen pikaisesti antamaasi sähköpostiosoitteeseen salasanan. Tämän jälkeen pääset jatkossa kirjautumaan jäsenkäyttäjänä järjestelmään.

Kun olet onnistuneesti rekisteröitynyt ja saanut antamaasi sähköpostiosoitteeseen salasanasi, voit osoitteessa www.taloyhtio.net/kirjautuminen kirjoittaa antamasi sähköpostiosoitteen Käyttäjätunnus-kohtaan sekä sähköpostiisi tullut salasana Salasana -kohtaan ja pääset näkemään jäsensivujen aineistot.

Loppuvuodesta 2017 jäsensivut uudistuvat ja myös kirjautuminen muuttuu siten, että jäsensivuille pääsyä varten sinun sähköpostiosoitteesi tulee olla Kiinteistöliiton jäsentietojärjestelmässä. Ilmoita siis sähköpostiosoitteesi jäsentietojärjestelmään lisättäväksi oman yhdistyksesi toimistolle.

Lisätietoja antaa ja mahdollisiin kysymyksiin vastaa Kiinteistöliiton yhteysjohtaja Timo Tossavainen Lähetä sähköpostia.