TaloyhtioNet muuttaa 2017

Taloyhtio.net
Sivukartta Keskustelu Kiinteistöliitto
EtusivuJäsensivut
Etusivu > Jäsensivut > Jäsenaineistojen näkyminen

Jäsenkäyttäjän tunnistaminen ja aineistojen näkyminen jäsensivuilla

Rekisteröitymällä jäsenkäyttäjä pääsee keskustelupalstalla osallistumaan ajankohtaisiin keskusteluihin sekä pääsee laajempaan sisältöaineistoon kuin muut. Voit käydä muuttamassa tai täydentämässä omat käyttäjätietosi Omat tiedot -kohdasta. Voit päivittää esimerkiksi salasanasi helpommin muistettavaksi. Rekisteröitymään sekä omia tietoja pääsee muuttamaan osoitteessa www.taloyhtio.net/info/rekisteroityminen.

Kiinteistöliiton jäsenten käyttöön oleville sisältösivuilla on aineistoa, joka palvelee yksityiskohtaisemmin ja käytännöllisemmin jäsenkiinteistöjen vastuutoimijoita kuin mitä avoimilla sivuilla olevat aineistot. Jäsensivuilta löytyy mm. alueelliset jäsentiedotteet pääosalle jäsentaloista.

Jäsentiedotteet näkyvät vain niille käyttäjätunnuksella ja salasanalla sisään kirjautuneille käyttäjille, jotka ovat rekisteröitymisen yhteydessä syöttäneet jäsennumeron oikein rekisteröitymislomakkeeseen ja joiden yhdistysten osalta jäsentiedotteet julkaistaan netissä.

Vuoden 2017 lopulla jäsensivut uudistetaan ja siirretään osaksi uudistettavaa Kiinteistoliitto.fi-sivustoa. Tällöin myös jäsensivuille kirjautuminen muuttuu. Näistä muutoksista tiedotetaan tarkemmin loppuvuoden 2017 kuluessa erikseen.

Lisätietoja antaa ja mahdollisiin kysymyksiin vastaa Kiinteistöliiton yhteysjohtaja Timo Tossavainen Lähetä sähköpostia.