TaloyhtioNet muuttaa 2017

Taloyhtio.net
Sivukartta Keskustelu Kiinteistöliitto
EtusivuJäsensivut
Etusivu > Jäsensivut

Pieni yhtiökokousopas

Yhtiökokouksen peruskuviot selviksi! Opas kertoo, miten taloyhtiön yhtiökokous etenee, kuka kokoukseen voi osallistua ja millaisista asioista siellä voidaan päättää. Saatavilla myös ruotsin- ja venäjänkielisenä. Lue lisää ja tilaa...

pieni_yhtiokokousopas.jpg

Yhtiökokous-ekurssi

Opettele perusasiat yhtiökokouksesta helposti verkkokurssilla! Kurssilla käydään läpi yhtiökokouksessa päätettävät asiat, päätöksentekotavat sekä kokouksen kulku. Lue lisää ja osta kurssi...

verkkokauppa_yhtiokokous.jpg

Tervetuloa jäsensivuille!

Jäsensivut palvelevat Kiinteistöliiton ja kiinteistöyhdistysten jäsenenä olevia asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöita. Kiinteistöliiton jäsenetuihin kuuluu jäsensivujen käyttöoikeus ja jäsenaineistot näkyvät vain jäsenkäyttäjille.

Jäsensivujen aineisto julkaistaan Taloyhtio.netin rekisteröityneiden jäsenkäyttäjien osiossa loppuvuoteen 2017 saakka, jolloin avaamme uudet jäsensivut Kiinteistoliitto.fi-sivustolla.

Jäsensivut palvelevat Kiinteistöliiton jäsenenä olevien asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden hallituksen jäseniä, isännöitsijöitä ja tilintarkastajia. Jäsensivut tarjoavat Kiinteistöliiton jäsenille uusinta tietoa, josta on hyötyä asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden toimijoille.

Lisätietoja antaa ja mahdollisiin kysymyksiin vastaa Kiinteistöliiton yhteysjohtaja Timo Tossavainen Lähetä sähköpostia.