TaloyhtioNet muuttaa 2017

Taloyhtio.net
Sivukartta Keskustelu Kiinteistöliitto
EtusivuJäsensivut
Etusivu > Jäsensivut

Pieni yhtiökokousopas

Yhtiökokouksen peruskuviot selviksi! Opas kertoo, miten taloyhtiön yhtiökokous etenee, kuka kokoukseen voi osallistua ja millaisista asioista siellä voidaan päättää. Saatavilla myös ruotsin- ja venäjänkielisenä. Lue lisää ja tilaa...

pieni_yhtiokokousopas.jpg

Yhtiökokous-ekurssi

Opettele perusasiat yhtiökokouksesta helposti verkkokurssilla! Kurssilla käydään läpi yhtiökokouksessa päätettävät asiat, päätöksentekotavat sekä kokouksen kulku. Lue lisää ja osta kurssi...

verkkokauppa_yhtiokokous.jpg

Tervetuloa jäsensivuille!

Jäsensivut palvelevat Kiinteistöliiton ja kiinteistöyhdistysten jäsenenä olevia asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöita. Kiinteistöliiton jäsenetuihin kuuluu jäsensivujen käyttöoikeus. Jäsenaineistot näkyvät luonnollisesti vain jäsenkäyttäjiksi rekisteröityneille.

Jäsensivujen aineisto julkaistaan Taloyhtio.netin rekisteröityneiden jäsenkäyttäjien osiossa. Tämä helpottaa jäsenaineistojen löydettävyyttä ja parantaa jäsensivujen käytettävyyttä. Kiinteistöliiton jäsenet löytävät sekä kaikille avoimen aineiston että jäsensivujen aineistot yhdestä osoitteesta.

Jäsensivut palvelevat Kiinteistöliiton jäsenenä olevien asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden hallituksen jäseniä, isännöitsijöitä ja tilintarkastajia. Jäsensivut tarjoavat Kiinteistöliiton jäsenille uusinta tietoa, josta on hyötyä asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden toimijoille. Tietoa päivitetään viikoittain lainsäädännön muutoksista, talous- ja veroasioista, talotekniikasta, peruskorjausasioista, kiinteistönhoidosta, koulutustarjonnasta ja tilaisuuksista, kirjallisuudesta ja muista ajankohtaisista asioista, tuotteista ja palveluista.

Lisätietoja antaa ja mahdollisiin kysymyksiin vastaa Suomen Kiinteistöliiton yhteysjohtaja Timo Tossavainen Lähetä sähköpostia.