TaloyhtioNet muuttaa 2017

HTHJ-verkkokurssi

Taloyhtio.net
Sivukartta Keskustelu Kiinteistöliitto
EtusivuJäsensivut
Etusivu >

Isännöinnin käsikirja 2015

Kattava perusteos isännöitsijän ammattitaidon ylläpitoon! Kirja antaa kaikki tarvittavat tiedot isännöitsijän ammatissa toimimiseen. Lue lisää ja tilaa...

Isännöinnin käsikirja 2015_kansi_pieni.jpg

Isännöinnin ammattitutkintokoulutus

Koulutuksen tavoite on antaa opiskelijalle perusvalmiudet normaalien asuinkiinteistöjen hallinnollisten isännöitsijätehtävien hoitamiseen sekä valmentaa opiskelijaa osallistumaan valtakunnalliseen Isännöinnin ammattitutkintoon ja suorittamaan tutkinto hyväksytysti.

Isännöitsijä

Isännöitsijän rooli taloyhtiön hoidossa on keskeinen. Isännöitsijä toimii taloyhtiön toimitusjohtajana ja hallituksen eräs keskeisimpiä tehtäviä on pitää huolta siitä, että taloyhtiöllä on mahdollisimman pätevä ja ammattitaitoinen isännöitsijä.

Hallitus valitsee isännöitsijän ja tekee taloyhtiön puolesta sopimuksen isännöinnistä. Isännöintisopimusta tehtäessä on olennaista sopia mahdollisimman tarkasti, mitä isännöintisopimus sisältää ja mitkä tehtävät kuuluvat kuukausipalkkioon ja mitkä tehtävät erillislaskutuksen piiriin.

Isännöitsijän osaamiseen ja pätevöitymiseen tulee kiinnittää erityistä huomiota. Koulutus ja kokemus ovat merkittäviä seikkoja ja niiden lisäksi myös kyky toimia ihmisten kanssa on tehtävän hoidon kannalta olennaista.