Kiinteistölehti koko hallitukselle

Taloyhtio.net
Sivukartta Keskustelu Kiinteistöliitto
EtusivuAjassaAsuminenHallintoLakitietoTalousHoito ja kunnossapitoPeruskorjaus ja remontointiTalotekniikkaJäsensivut
Etusivu > Asuminen > Vastuunjakotaulukko

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko

Ota selvää kunnossapitovastuun jaosta taloyhtiössä! Oppaassa esitetään osakkaan ja yhtiön vastuut selkeästi taulukkomuodossa. Lue lisää ja tilaa...

TaloyhtionVastuunjakotaulukko2016_suomi_verkko_72dpi_380x539.jpg

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko asukkaan ja osakkaan avuksi

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko -opas kertoo, miten huoneiston eri osien ja laitteiden kunnossapitovastuu käytännössä asunto-osakeyhtiössä jakautuu. Vastuut on eritelty oppaassa osittain ja laitteittain, ja jakoa on havainnollistettu piirroksin ja selittävin tekstein.

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko on tarkoitettu kaikille taloyhtiön osakkaille ja asukkaille. Syvempää tietoa tarvitseville, kuten hallituksen jäsenille, isännöitsijöille ja muille kiinteistön vastuuhenkilöille löytyy nyt myös oma kirjansa: VastuunjakotaulukkoPlus. Kirjassa on perusteellinen selvitys vastuunjaosta lain mukaisen pääsäännön mukaisissa tilanteissa sekä erilaisissa pääsäännöstä poikkeavissa tilanteissa

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko perustuu nykyiseen asunto-osakeyhtiölakiin (1599/2009) ja erityisesti sen kunnossapitoa käsittelevään 4. lukuun. Sen ovat laatineet yhteistyössä Suomen Kiinteistöliiton ja Kiinteistöliitto Uusimaan juristit ja insinöörit. Oppaan on kustantanut Kiinteistöalan Kustannus Oy.

Tilaa vastuunjakotaulukko

Vastuunjakotaulukot voi tilata Kiinteistöalan Kustannus Oy:n verkkokaupasta tai sähköpostitse osoitteesta Lähetä sähköpostia.

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko maksaa 15 e/kpl ja yli 5 kpl tilattaessa 10 e/kpl (tarjoukseen ei voi liittää muita alennuksia).

VastuunjakotaulukkoPlus -kirja maksaa 39 e.