Kiinteistölehti koko hallitukselle

Taloyhtio.net
Sivukartta Keskustelu Kiinteistöliitto
EtusivuAjassaAsuminenHallintoLakitietoTalousHoito ja kunnossapitoPeruskorjaus ja remontointiTalotekniikkaJäsensivut
Etusivu > Asuminen > Sähköturvallisuus

TUKES logo 2007.jpg

Turvallinen taloyhtiö

Tee taloyhtiöstäsi turvallinen asua! Tämä opas kertoo, miten taloyhtiön turvallisuustarkastus tehdään, sekä opastaa riskitekijöiden tunnistamisessa. Lue lisää ja tilaa...

Turvallinen_taloyhtio_2014.jpg

Sähköturvallisuus kotona

Tähän sähköturvallisuuttä käsittelevää osioon on koottu Turvatekniikan keskuksen tuottamaa aineistoa kodin sähköturvallisuudesta. Tältä sivulta löytyy Kodin sähköturvallisuusoppaan linkin lisäksi pääsy kodin sähköturvallisuusvinkkeihin ja kodin sähkötapaturmien ensiapuohjeet.

Kodin sähköturvallisuusoppaan verkkoversio tarjoaa perustiedot joka kodin sähköturvallisuudesta huolehtimiseen. Opas on jaettu kolmeen osaan: Sähkö kotona, Sähkö pihapiirissä ja ulkona sekä Tee-se-itse-työt. Se sisältää tietoa mm. kodin sähkölaitteista, ulkotilojen sähköturvallisuudesta sekä sähköpalojen ennaltaehkäisystä.

Varsinaisia sähkötöitä, kiinteitä sähköasennuksia ja sähkölaitekorjausta saavat tehdä vain riittävän pätevyyden omaavat sähköalan ammattilaiset. Tavallinen sähkökäyttäjä voi tehdä ainoastaan eräitä pieniä sähkötöitä ja korjaustoimenpiteitä, jos hän on riittävän perehtynyt ja osaava tekemään nuo työt turvallisesti. Oppaassa kerrotaan mitä nuo toimet ovat ja miten ne tehdään turvallisesti.

Kodin sähköturvallisuusoppaan verkkoversio on TUKESin sivuilla osoitteessa www.tukes.fi/sahkoturvallisuusopas.