Taloyhtio.net
Sivukartta Keskustelu Kiinteistöliitto
EtusivuJäsensivut
Etusivu >

Talosivujen logo.gif

Taloyhtiösivut jäsenetuna Kiinteistöliitolta

Asukasviestinnän tehostamiseksi Kiinteistöliitto tarjoaa jäsentaloyhtiölleen jäsenetuna taloyhtiökohtaiset nettisivut. Uusi jäsenetu sisältyy jäsenmaksuun, eikä siitä veloita erillistä lisämaksua. Taloyhtiösivut ovat käytettävissä osoitteessa www.taloyhtiosivut.fi.

Asukaskeskeisesti ja avoimesti

Kiinteistöliiton Taloyhtiosivut.fi on erityisesti viestinnällinen väline, jonka lähtökohtana on asukaskeskeisyys ja tavoitteena asukasviestinnän tehostaminen taloyhtiöissä. Taloyhtiösivut avaavat uuden ajantasaisen kanavan yhteydenpitoon asukkaan, hallituksen ja isännöitsijän välille. Palvelu on asukkaille avoin, joka tekee sivujen käytöstä vaivatonta asukkaan kannalta. Hallituksella on omat salasanan avulla aukeavat sivut. Helppokäyttöisyys lisää sivujen käyttöä ja siten sivuista saatavaa hyötyä taloyhtiölle.

Hajautettua ylläpitoa ja keskitettyä tiedonhallintaa

Taloyhtiosivut.fi -palvelu tarjoaa teknisen alustan taloyhtiön kotisivuille, sekä lisäksi myös sisältöä sivuille. Valmiit aineistot helpottavat sivujen ylläpitoa ja päivittämistä, kun kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Kiinteistöliitto on taloyhtiöiden edunvalvoja ja asiantuntijaorganisaatio, joka pystyy tarjoamaan taloyhtiöille luotettavaa ja ajantasaista tietoa. Kiinteistöliitto tuottaa taloyhtiösivuille mm. Hallinto-oppaan ja Asumisoppaan.

Taloyhtiösivujen sisällön tuottamisessa hyödynnetään keskitettyä tiedonhallintaan sekä hajautettua tietojen ylläpitoa. Taloyhtiön asukkaiden kannalta hyödyllistä tietoa syntyy eri paikoissa ja on eri toimijoilla hallussaan. Siksi mahdollisuus välittää tietoa asukkaille talohtiösivujen avulla on mielekästä olla usealla taholla. Taloyhtiön valitsema oma päivittäjä voi lisätä oman talon asioita, tiedotteita, asiakirjoja ja kuvia sivuille. Isännöitsijöille mahdollistetaan tiedotteiden julkaiseminen yhden tai useamman taloyhtiön sivuille helposti ja nopeasti yhdellä kertaa.

Käyttöönotto omassa taloyhtiössä

Palvelun etusivulla www.taloyhtiosivut.fi on Haku-lomake, johon oman taloyhtiön nimi tulee kirjoittaa ilman yhtiömuotoa kuvaavaa osaa eli esim. kirjoita Asunto Oy Kettutyttö muodossa Kettutyttö. Saat näkyviin tiedon joko talollasi on omat taloyhtiösivut ja mahdollisen päivittäjän nimen ja jos taloyhtiölläsi ei vielä ole taloyhtiösivuja, niin tässä kohden voi rekisteröityä oman taloyhtiön sivujen päivittäjäksi. Päivittäjäksi rekisteröityvä ihminen tarvitsee taloyhtiön jäsennumeron, jonka syöttämällä taloyhtiön päivittäjä saa sähköpostiinsa vahvistuslinkin. Vahvistuksen jälkeen sivut tulevat Kiinteistöliittoon perustettavaksi ja päivittäjälle lähetetään salasana sekä käyttöohje.

Lisätietoja antaa: Suomen Kiinteistöliiton järjestöpäällikkö Timo Tossavainen, Lähetä sähköpostia tai puh. (09) 1667 6250.