Taloyhtio.net
Sivukartta Keskustelu Kiinteistöliitto
EtusivuJäsensivut
Etusivu >

Kiinteistöliiton ja kiinteistöyhdistyksen jäsenyys antaa taloyhtiön johdolle oikean tiedon oikeaan aikaan hyödynnettäväksi päätöksenteossa ja taloyhtiön hoidossa. Tieto säästää selvää rahaa ja tuo turvallisuutta kaikille asukkaille.
Täytä liittymislomake!

Suomen Kiinteistöliiton ja kiinteistöyhdistyksen palvelut asunto-osakeyhtiöille

Taloyhtiön johtaminen ja vastuullinen hoitaminen on vaativaa työtä, jossa tarvitaan osaamista: ammattitaitoa sekä tietoa asioista. Isännöitsijä ja taloyhtiön hallitus ovat vastuussa huomattavasta omaisuudesta sekä sen kunnossapidosta ja kehittämisestä. Kyse on ihmisten asumisesta ja kodista lähiympäristöineen, joten asioiden hoitaminen vastuullisesti oikeaan ja ajantasaiseen tietoon tukeutuen on ensiarvoista. Kiinteistöliitto ja kiinteistöyhdistys tuottavat tietoa jäsenkiinteistöilleen sekä palvelevat jäsentaloyhtiöitään, jotta asioiden hoito taloyhtiöissä sujuisi mahdollisimman hyvin.

Ammattitaitoinen isännöitsijä on erittäin tärkeä tekijä taloyhtiössä. Isännöitsijän ja hallituksen osaaminen sekä toimiva yhteistyö tuovat turvallisuutta taloyhtiön osakkaille. Osaava ja asioista perillä oleva hallitus on oiva apu myös isännöitsijälle, sekä tietysti kaikille taloyhtiön osakkaille. Kiinteistöliiton lakineuvonnan asiakkaista suurin osa on ammatti-isännöitsijöitä, jotka tahtovat varmistaa tulkintojensa oikeellisuuden ennen päätöksentekoa. Ammattilaiset tukeutuvat alan asiantuntijoiden palveluksiin, ja tämä palvelu on myös hallituksen jäsenten käytettävissä.

Kiinteistöyhdistyksen jäsentaloyhtiöt saavat käyttöönsä alan tuoreimman tiedon ja kiinteistöalan asiantuntijoiden palvelut. Palvelumme ovat suunnatut jäsenkiinteistöille, koska jäsenpalvelut tuotetaan jäsenmaksuvaroin. Kiinteistöyhdistyksen jäseneksi liittymällä yksittäinen taloyhtiö kuuluu jäsenenä myös Suomen Kiinteistöliittoon. Taloyhtiön jäsenmaksu määräytyy kuutiomäärän mukaisesti.

Oheen on tiiviiksi tietopaketiksi koottuna niitä palveluja, joita Kiinteistöliitto ja kiinteistöyhdistys tarjoavat jäsentaloyhtiöilleen. Lisätietoja jäsenyyden eduista ja hyödyistä saat oman alueesi Kiinteistöyhdistyksestä tai Suomen Kiinteistöliitosta. Liiton ja yhdistysten yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.kiinteistoliitto.fi/jaseneksi/jasenyhdistykset.