Taloyhtio.net
Sivukartta Keskustelu Kiinteistöliitto
EtusivuAjassaAsuminenHallintoLakitietoTalousHoito ja kunnossapitoPeruskorjaus ja remontointiTalotekniikkaJäsensivut
Etusivu > Ajassa > Energiaviisas asuintalo -kiertue

Energiaviisas asuintalo

Energiaviisas asuintalo -kiertue

Tiedätkö Sinä, kuinka energiatodistuslainsäädäntö muuttuu? Milloin uusi energiatodistus tarvitaan ja kuka sen saa laatia? Määrääkö jatkossa lainsäädäntö, kuinka ja milloin kerros- ja rivitaloyhtiöitä tulee korjata? Nostavatko tulevat korjausrakentamisen energiamääräykset kerros- ja rivitaloasukkaiden asumiskustannuksia ja kuinka paljon?

Näihin ja moneen muuhun kysymykseen vastataan Energiaviisas asuintalo- seminaarikiertueella, jossa kerrotaan kerros- ja rivitaloyhtiöiden näkökulmasta uudistuvasta energiatodistuslainsäädännöstä ja uusista korjausrakentamista käsittelevistä energiatehokkuusmääräyksistä. Kaikille avoin ja maksuton seminaarikiertue kiertää yhteensä 12 paikkakuntaa lokakuusta 2012 helmikuun 2013 loppuun mennessä.

Seminaarikiertueen ammattilaisiltapäivä on tarkoitettu urakoitsijoille, suunnittelijoille, isännöitsijöille ja muille kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaisille. Koulutusilta on suunnattu taloyhtiöiden osakkaille ja hallituksen jäsenille. Kiertueella on myös mukana noin 10 yrityksen näyttelyosasto.

Lue lisää ja ja ilmoittaudu mukaan! Tilaisuuksissa on paikkoja rajoitetusti tarjolla.

Energiaviisas asuintalo- kiertueen järjestävät yhteistyössä Kiinteistöliitto, Rakennusteollisuus RT, LVI-talotekniikkateollisuus, Suomen LVI-liitto ja ympäristöministeriön koordinoima Kosteus- ja hometalkoot. Kiertue on myös osa Kiinteistöliiton ERA17-toimenpidepakettia "Energiaviisaat valinnat tunnetuiksi rakentajille ja remontoijille".

Lisätietoja: Petri Pylsy, Kiinteistöliitto, p. (09) 1667 6225