Taloyhtio.net
Sivukartta Keskustelu Kiinteistöliitto
EtusivuAjassaAsuminenHallintoLakitietoTalousHoito ja kunnossapitoPeruskorjaus ja remontointiTalotekniikkaJäsensivut
Etusivu > Ajassa

Hallitustoimintaa varten on perehdyttävä hallituksen jäsenten tehtäviin ja vastuisiin. Kiinteistöliitto ja kiinteistöyhdistykset järjestävät koulutustilaisuuksia hallituksille.

Hallituksen starttipaketti 2017

Paketti koostuu supersuositusta VastuunjakotaulukkoPlus 2017 -oppaasta sekä kolmesta muusta perusoppaasta, joiden avulla taloyhtiön hallituksen on helppo perehtyä tehtäviinsä. Lue lisää ja tilaa...

HallituksenStarttipaketti2017.jpg

Taloyhtiön hyvä hallintotapa -suositus 2016

Virallinen, oikeusministeriön ja kiinteistöalan järjestöjen laatima suositus taloyhtiöille! Suosituksen neuvoja noudattamalla taloyhtiön hallinto saadaan toimimaan avoimesti ja järkevästi. Lue lisää ja tilaa painettuna kirjana...

hyvahallinto_kansi.jpg

Tietoa tarjolla taloyhtiöiden hallituksille ja asukkaille

Taloyhtiöiden hallituksella on suuri vastuu kaikkien osakkaiden elämänsä kenties suurimman investoinnin - eli asunnon - hoidossa. Työkaluja ja oppaita hallituksen jäsenten avuksi heidän työssään on olemassa. Toivottavasti oppaita ja asiantuntijoiden tietoa käytetään hyödyksi taloyhtiön asioiden hoidossa. Yhtiökokouksessa hallitusta valittaessa kannattaa varmistaa, että hallituksella on tarpeelliset työkalut ja tietovarannot käytössään.

Taloyhtiöille on tietoa tarjolla - nyt jopa yhdestä osoitteesta Taloyhtio.net -palvelusta - erittäin paljon. Taloyhtio.netin lisäksi Kiinteistöliitto ja kiinteistöyhdistykset tarjoavat tietoa ja palveluja taloyhtiöille. Jäsenyys kannattaa ja eduksi kaikille taloyhtiön osakkaille. Jäsenyyden hyödyistä löytyy tietoa Ajassa-osiosta www.taloyhtio.net/ajassa/jasenpalvelut.

Kiinteistöliiton maksullinen puhelinneuvonta numerossa 0600 0 1122 palvelee kaikkia taloyhtiöiden osakkaita, hallituksia ja isännöitsijöitä ma-to klo 14-16. Jäseneuvonta numerossa (09) 166 761 on maksutonta jäsentaloyhtiöiden hallituksen jäsenille ja isännöitsijöille.

Kiiinteistölehden verkkoversion uutiset löytyvät klikkaamalla www.kiinteistolehti.fi. Suomen Kiinteistölehti on taloyhtiöille hyödyllisin lehti, jonka tilaushinta tulee nopeasti säästettyä taloyhtiön viisaampien päätösten ja oikean tiedon ansiosta. Kiinteistöyhdistysten jäsenet saavat lehden useilla alueilla jäsenyyden osana.

Kiinteistöalan Koulutuskeskuksen kurssi- ja ajankohtaiskoulutustarjonta kannattaa tarkistaa, samoin kuin oman alueen kiinteistöyhdistyksen tulevat tilaisuudet.

Kiinteistöalan Kustannuksen julkaisemista kirjoista ja oppaista löytyy hyötytietoa tarkasti ja kohdennetusti.