Taloyhtio.net
Sivukartta Keskustelu Kiinteistöliitto
EtusivuJäsensivut
Etusivu > Uudet jäsensivut avautuvat helmikuussa

Uudet jäsensivut avautuvat helmikuussa
Muu tiedote, julkaisupäivä 26.1.2018

Taloyhtiöiden hallitusten ja isännöitsijöiden käytettäväksi 5.2. alkavalla viikolla avautuvat uudet jäsensivut ovat aiempaa laajemmat sisällöltään sekä modernimmat toiminnoiltaan. Uusilta jäsensivuilta löydät mm. tietoa, jäsentiedotteita, oppaita, lomakkeita ja koulutusten aineistoja. Myös omien jäsentietojen päivittäminen helpottuu uusien jäsensivujen myötä. Jäsensivut ovat täysin uudistettuina käytössäsi helmikuun alkupuolella ja siihen saakka toimivat vanhat jäsensivut Taloyhtio.net -palvelussa.

Uusille jäsensivuille rekisteröityminen ja kirjautuminen tapahtuu 5.2.2018 alkaen Kiinteistöliiton ja jäsenyhdistysten uusien sivujen kautta. Voit rekisteröityä 5.2.2018 alkaen jäsensivujen käyttäjäksi jäsennumerolla, kun sähköpostiosoitteesi on jäsenrekisterissä kyseisen jäsentalon kohdalla tallennettuna. Jo nyt voit ilmoittaa sähköpostiosoitteesi oman yhdistyksesi toimistolle tai osoitteeseen Lähetä sähköpostia, ellei osoite ole vielä yhdistyksen tiedossa.

Takaisin


Kommentoi ja keskustele uutisesta

Ei yhtään kommenttia!

Lisää kommenttisi

Kirjoita alla olevaan lomakkeeseen oma kommenttisi tiedotteesta. Paina lopuksi "Kommentoi" -painiketta lisätäksesi kommenttisi.

Aloita kommentointi kirjautumalla