Taloyhtio.net
Sivukartta Keskustelu Kiinteistöliitto
EtusivuJäsensivut
Etusivu > Taloyhtio.net ja Kiinteistolehti.fi muuttivat yhteen 26.9.2017

Taloyhtio.net ja Kiinteistolehti.fi muuttivat yhteen 26.9.2017
Muu tiedote, julkaisupäivä 13.9.2017

Taloyhtio.net-portaalin kaikille avoimet sivut siirtyivät uusittuina osaksi Kiinteistolehti.fi-verkkopalvelua 26.9.2017. Jatkossa Taloyhtio.net löytyy osoitteesta Kiinteistolehti.fi/taloyhtio. Uudistunut Taloyhtio.net on luettavissa kaikilla päätelaitteilla, älypuhelimesta tietokoneeseen.

TaloyhtioNet muuttoilmoitus vaakabanneri.jpg

Taloyhtio.net uudistui syyskuun lopulla niin ilmeeltään kuin sisällöltään. Sisältö on 26.9. alkaen ajantasaistettu ja ajankohtaisten uutisten määrää sivustolla on kasvatettu. Tarkoituksena on palvella taloyhtiöiden hallituksia, isännöitsijöitä ja asukkaita aiempaa paremmin. Sivusto on entistä visuaalisempi ja käytännönläheisempi. Syksyn aikana täydentyvästä sisällöstä löydät helposti ajankohtaiset uutiset, taloyhtiön arjessa tarvittavaa syventävää tietoa sekä oppaita ja lomakkeita.

Voit lisätä verkkosivuillesi Taloyhtio.netin automaattisesti päivittyvän uuden uutissyötteen osoitteesta https://www.kiinteistolehti.fi/taloyhtionet/ajankohtaista_asiaa/feed/.

Jäsensivut pysyvät ennallaan toistaiseksi - loppuvuodesta osaksi Kiinteistöliiton ja jäsenyhdistysten uusia sivuja

Kirjautumisen takana oleva, Kiinteistöliiton jäsenille tarkoitettu sisältö siirtyy osaksi loppuvuodesta 2017 uudistuvaa Kiinteistoliitto.fi-sivustoa. Toistaiseksi kirjautumisen takana oleva sisältö löytyy vanhasta osoitteesta www.taloyhtio.net.

TaloyhtioNet muuttaa vaaka-avainbanneri.jpg

Takaisin


Kommentoi ja keskustele uutisesta

Ei yhtään kommenttia!

Lisää kommenttisi

Kirjoita alla olevaan lomakkeeseen oma kommenttisi tiedotteesta. Paina lopuksi "Kommentoi" -painiketta lisätäksesi kommenttisi.

Aloita kommentointi kirjautumalla