Taloyhtio.net
Sivukartta Keskustelu Kiinteistöliitto
EtusivuAjassaAsuminenHallintoLakitietoTalousHoito ja kunnossapitoPeruskorjaus ja remontointiTalotekniikkaJäsensivut
Etusivu > Turvallista asumista hyvin hoidetussa taloyhtiössä

Turvallista asumista hyvin hoidetussa taloyhtiössä
Muu tiedote, julkaisupäivä 12.9.2017 16:06

Korjaushanke lähtee taloyhtiössä usein hitaasti liikkeelle, mutta parantaa vauhtiaan. Hanke kannattaa tuoda hyvissä ajoin kaikkien tietoon, mutta toisaalta hyvä hankesuunnitelma ei sido liikaa toteuttajien käsiä. Isännöitsijänkään ei tarvitse olla joka alan asiantuntija, mutta hänen tulee osata projektin hallinta.

SKL_7_17_kansi200.jpgPian postiluukustasi putoaa Suomen Kiinteistölehden syyskuun numero, jonka saat myös Kiinteistömessuilla Helsingin Messukeskuksessa 26.-27. syyskuuta.

Matti Valli ja Kaisa Salminen kertovat kahden artikkelin paketissa, kuinka hankesuunnittelu käynnistetään ja viedään maaliin onnistuneesti. Jukka Nortion artikkelissa asiantuntijat kannustavat isännöitsijää hakemaan rohkeasti eri alojen asiantuntijoiden apua, kun sitä tarvitaan. Isännöinnin ja kiinteistönhoidon yhteisiä ja kansallisia piirteitä puolestaan luodataan viiden maan asiantuntijoiden avulla.

Kaksi tärkeää asuinkiinteistön turvallisuuden osatekijää ovat taaperoiden turvallisuus ja kiinteistön hyvä avainhallinta. Näistä kerromme syyskuun numerossa, ja myös avaimiin, asukkaiden tietosuojaan ja muihin asumisen arkeen liittyvistä vastuista.

Yhteisöllisyyden paluusta sekä naapurisovusta ja -avusta kertovat kaksi laajaa artikkelia. Naapurien välisen yhteistyön laajentamista taloyhtiöiden väliseksi käsittelee puolestaan Jukka Sirenin artikkeli kolmesta Espoonlahden taloyhtiöstä, jotka ryhtyivät remontoimaan kylpyhuoneitaan yhdessä.

Muraalit eivät ole töhryjä, vaan toivottuja ja tilattuja taideteoksia, jotka tuovat myös tekijöilleen hyvää mieltä, kerrotaan Mervi Ala-Prinkkilän kahdessa artikkelissa.

Nämä ja monet muut mielenkiintoiset ja ajankohtaiset aiheet löydät pian taloyhtiöiden oman lehden, Suomen Kiinteistölehden tuoreimmasta numerosta. Ja tavataan Kiinteistömessuilla!

Lähde: Suomen Kiinteistölehti

Takaisin


Kommentoi ja keskustele uutisesta

Ei yhtään kommenttia!

Lisää kommenttisi

Kirjoita alla olevaan lomakkeeseen oma kommenttisi tiedotteesta. Paina lopuksi "Kommentoi" -painiketta lisätäksesi kommenttisi.

Aloita kommentointi kirjautumalla