Taloyhtio.net
Sivukartta Keskustelu Kiinteistöliitto
EtusivuAjassaAsuminenHallintoLakitietoTalousHoito ja kunnossapitoPeruskorjaus ja remontointiTalotekniikkaJäsensivut
Etusivu > Julkisivuremontti 2017 -kilpailu on käynnissä - ehdotukset 25.8. mennessä

Julkisivuremontti 2017 -kilpailu on käynnissä - ehdotukset 25.8. mennessä
Muu tiedote, julkaisupäivä 8.8.2017

Asunto-osakeyhtiöille suunnatussa Julkisivuremontti 2017 -kilpailussa etsitään asunto-osakeyhtiöitä, joissa on tehty onnistunut ja laadukas julkisivuremontti ja joka kelpaisi esimerkiksi ja innostukseksi myös muille korjaamista vielä harkitseville asunto-osakeyhtiöille.

Tuomaristo kiinnittää huomiota arkkitehtuurin ja teknisten ratkaisujen lisäksi päätöksentekoprosessiin, hanke- ja toteutussuunnitteluun, kustannusten hallittavuuteen, aikataulussa pysymiseen, tiedottamiseen ja energiansäästötavoitteiden huomioimiseen.

Miten mukaan?
Ehdotuksia voivat tehdä niin hallituksen puheenjohtaja, isännöitsijä, suunnittelija kuin urakoitsijakin. Palkintona on rahaa ja laatta muistona palkitsemisesta.

Asunto-osakeyhtiön korjauksen täytyy olla valmis / vastaanotettu 25.8.2017 mennessä. Mukaan voi kuitenkin ilmoittaa myös sellaisia asunto-osakeyhtiöiden julkisivukorjaushankkeita, jotka ovat valmistuneet vuosina 2016 tai 2015.

Kilpailuun osallistutaan täyttämällä ilmoituslomake ja sen liitteet, jotka löytyvät Julkisivuyhdistyksen kotisivuilta www.julkisivuyhdistys.fi/kilpailuja/julkisivuremontti. Ehdotukset on toimitettava pe 25.8.2017 mennessä.

Esimerkiksi muille
Palkittavat julkistetaan Kiinteistö 2017 -messuilla 26.9.2017 Helsingin Messukeskuksessa. Kyse on Julkisivuyhdistyksen ja Kiinteistöalan hallitusammattilaiset AKHA ry:n yhteistyössä Kiinteistöposti-lehden kanssa järjestettävästä kilpailusta. Kilpailu järjestetään nyt kuudennen kerran.

Viimeksi palkinto jaettiin vuonna 2015, jolloin sen voitti Asunto Oy Forssan Rytynpyölin julkisivuremontti perusteellisen hankesuunnittelun, toteuttamisessa vallinneen yhteisen tahtotilan ja näkemyksen, yhteistyön ja esimerkillisen osakas-asukas-viestinnän ansiosta.

Toisen palkinnon voitti pirkkalalainen As Oy Korkearinne mm. oman aikakautensa arkkitehtuuria kunnioittavasta korjaamisesta.
Kunniamaininta annettiin helsinkiläiselle Asunto Oy Säästövanhalle uudenlaisen "parvekearkkitehtuurin" luomisesta ennakkoluulottomasti innovatiivista parvekejärjestelmää hyödyntämällä.

Kilpailun tuomaristoon kuuluvat Julkisivuyhdistyksen edustajina puheenjohtaja, projektipäällikkö Toni Pakkala TTY:stä, päätoimittaja, arkkitehti SAFA Maritta Koivisto Rakennusteollisuus ry:stä, toimitusjohtaja Tomi Hautakangas Perusparannussuunnittelu Leo Osara Oy:stä sekä AKHAn edustajina RI, Ekon. Juhani Siikala FM Siikala Ky:stä ja DI Arto Krootila Consitor Oy ja Kiinteistöposti-lehdestä toimituspäällikkö Riina Takala-Karppanen.

Lisätietoja antaa: Lähetä sähköpostia tai Riina Takala-Karppanen puh. +358 40 502 1769

Lähde: Julkisivuyhdistys ry

Takaisin


Kommentoi ja keskustele uutisesta

Ei yhtään kommenttia!

Lisää kommenttisi

Kirjoita alla olevaan lomakkeeseen oma kommenttisi tiedotteesta. Paina lopuksi "Kommentoi" -painiketta lisätäksesi kommenttisi.

Aloita kommentointi kirjautumalla