Taloyhtio.net
Sivukartta Keskustelu Kiinteistöliitto
EtusivuAjassaAsuminenHallintoLakitietoTalousHoito ja kunnossapitoPeruskorjaus ja remontointiTalotekniikkaJäsensivut
Etusivu > Tervetuloa sähkön käyttöä käsittelevään ryhmähaastatteluun

Tervetuloa sähkön käyttöä käsittelevään ryhmähaastatteluun
Muu tiedote, julkaisupäivä 7.7.2017

Suomen valtakunnallinen sähköjärjestelmä on suurten muutosten äärellä. Uusiutuvan energian ja hajautetun tuotannon lisääntyessä perinteisen sähköjärjestelmän on muututtava joustavammaksi. Muutokset vaikuttavat myös kuluttajiin. Demos Helsinki pureutuu nyt yhdessä työ- ja elinkeinoministeriön älyverkkotyöryhmän ja Fingridin kanssa sähköjärjestelmän muutoksiin kuluttajien näkökulmasta. Haluamme ymmärtää kuluttajien näkemyksiä ja mielipiteitä sähköön ja sähkön käyttöön liittyen.

Kutsumme sinut mukaan ti 8.8. klo 15-17 järjestettävään ryhmähaastatteluun. Haastattelussa keskustellaan ja pohditaan yhdessä sitä, minkälaisia ajatuksia ja tuntemuksia kuluttajilla on sähköön ja sähkön käyttöön liittyen. Lisäksi kartoitetaan, minkälaisia ajatuksia sähköjärjestelmän tulevaisuuden muutokset kuluttajissa herättävät.

KUKA VOI TULLA? Kuka tahansa - olemme kaikki sähkönkuluttajia. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa tietoa tai osaamista sähköön tai sähköjärjestelmään liittyen. Tärkeintä on, että haluat jakaa kanssamme omia ajatuksiasi ja tuntemuksiasi liittyen sähköön ja sähkön käyttöösi.
AIKA: tiistaina 8.8.2017 klo 15:00-17:00
PAIKKA: Demos Helsingin toimisto, Mechelininkatu 3d, 00100 Helsinki
ILMOITTAUTUMINEN: Paikkoja on rajoitetusti - joten ilmoittaudu nopeasti mukaan tämän linkin kautta

Lähde: Demos Helsinki

Takaisin


Kommentoi ja keskustele uutisesta

Ei yhtään kommenttia!

Lisää kommenttisi

Kirjoita alla olevaan lomakkeeseen oma kommenttisi tiedotteesta. Paina lopuksi "Kommentoi" -painiketta lisätäksesi kommenttisi.

Aloita kommentointi kirjautumalla