Kiinteistö 2017

Taloyhtio.net
Sivukartta Keskustelu Kiinteistöliitto
EtusivuAjassaAsuminenHallintoLakitietoTalousHoito ja kunnossapitoPeruskorjaus ja remontointiTalotekniikkaJäsensivut
Etusivu > Kaavaan ei tarvitse kangistua, kannustaa uusin Kiinteistölehti

Kaavaan ei tarvitse kangistua, kannustaa uusin Kiinteistölehti
Muu tiedote, julkaisupäivä 23.5.2017 14:27

Asemakaava ei ole kiveen hakattu, vaan harkitusti ja oikein ajoittaen pystyy vaikuttamaan siihen, mitä lähiympäristöön nousee. Ja oman talon julkisivujen värejäkin voi muuttaa.

SKL_5_17_kansi_200.jpgPian postiluukustasi putoaa Suomen Kiinteistölehden toukokuun numero. Riitta Malve-Tammisen artikkelissa kerrotaan, kuinka kulosaarelainen taloyhtiö onnistui arkkitehdin avulla muuttamaan lähiympäristönsä rakennussuunnitelmia ihmisläheisemmiksi.

Hyvästit harmaudelle jätti rakennusvalvonnan kanssa neuvoteltuaan myös tamperelainen taloyhtiö, jonka talot nuortuivat julkisivuremontissa niin, että monet luulevat niitä nyt uusiksi. Tampereella rohkaistaankin usein taloyhtiöitä käyttämään remontissa värejä, kertoo Esa Tuomisen artikkeli.

Taloyhtiöt empivät isojen korjaushankkeiden aloitusta, ilmenee Kiinteistöliiton ja Kiinteistölehden Korjausrakentamisbarometrista. "Suosituimmat" korjaushankkeet ovat yhä putkistosaneeraukset ja märkätilojen remontit sekä piharakenteiden korjaukset. Lainaa remonttihankkeiden toteuttamiseen saa barometriin vastanneiden mukaan yhä suhteellisen helposti ja edullisesti.

Nuoret rohkeasti mukaan taloyhtiöiden hallituksiin, kannustaa toukokuun Kasvo Saana Rosenberg. Uuden hallituksen ensiaskeleisiin antaa opastusta Annika Pihlajamäen artikkeli. Taloyhtiön tietoturvasta kehottaa puolestaan huolehtimaan Jukka Nortio.

Nämä ja monet muut mielenkiintoiset ja ajankohtaiset aiheet löydät pian taloyhtiöiden oman lehden, Suomen Kiinteistölehden tuoreimmasta numerosta.

Lähde: Suomen Kiinteistölehti

Takaisin


Kommentoi ja keskustele uutisesta

Ei yhtään kommenttia!

Lisää kommenttisi

Kirjoita alla olevaan lomakkeeseen oma kommenttisi tiedotteesta. Paina lopuksi "Kommentoi" -painiketta lisätäksesi kommenttisi.

Aloita kommentointi kirjautumalla