Kiinteistölehti koko hallitukselle

Taloyhtio.net
Sivukartta Keskustelu Kiinteistöliitto
EtusivuAjassaAsuminenHallintoLakitietoTalousHoito ja kunnossapitoPeruskorjaus ja remontointiTalotekniikkaJäsensivut
Etusivu > Taloyhtiö.Nyt teemalehden aiheina hyvä asuminen ja taloyhtiön remontit

Taloyhtiö.Nyt teemalehden aiheina hyvä asuminen ja taloyhtiön remontit
Muu tiedote, julkaisupäivä 19.4.2017

Pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla noin 200 000 kappaleen painoksena ilmestynyt Taloyhtiö.Nyt -teemalehti käy tuoreessa numerossaan läpi hyvän asumisen kulmakiviä. Taloyhtiö.Nyt on Kiinteistöliiton teemalehti taloyhtiöiden asukkaille, hallituksille sekä isännöitsijöille. Teemalehdessä kerrotaan taloyhtiöiden toiminnasta, ajankohtaisista asioista ja asumisesta asunto-osakeyhtiössä.

Taloyhtiö.Nyt kevät 2017 kansi.jpg

Kiinteistöliittoyhteisön asiantuntijoiden kirjoittamissa, taloyhtiöiden hallituksille ja asukkaille suunnatuissa artikkeleissa käydään läpi mm. kiinteistön ajankohtaiset kevättoimet ja kerrotaan, miten lisärakentaminen voi olla yksi vaihtoehto taloyhtiön remonttien rahoittamiseksi.

Taloyhtiö.Nyt myös neuvoo, miten edetä silloin, kun epäilee terveyshaittaa omassa asunnossaan. Entä mikä on taloyhtiön hallituksen merkitys osakkaalle?

Nämä ja monet muut mielenkiintoiset artikkelit ovat luettavissa Taloyhtiö.Nyt-lehdestä, jonka sähköinen versio on luettavissa klikkaamalla lehden kansikuvaa.

Aiemmat Taloyhtiö.Nyt teemalehden numerot sekä monia muita Kiinteistöliiton julkaisuja on maksutta kaikkien luettavissa Issuu.com -verkkopalvelussa osoitteessa: https://issuu.com/kiinteistoliitto

Oikein mainiota lukuhetkiä Taloyhtiö.Nytin parissa toivottavat julkaisijana toimiva Kiinteistöliitto ja kustantajana toimiva Kiinteistöalan Kustannus Oy!

Takaisin


Kommentoi ja keskustele uutisesta

Ei yhtään kommenttia!

Lisää kommenttisi

Kirjoita alla olevaan lomakkeeseen oma kommenttisi tiedotteesta. Paina lopuksi "Kommentoi" -painiketta lisätäksesi kommenttisi.

Aloita kommentointi kirjautumalla