Kiinteistölehti koko hallitukselle

Taloyhtio.net
Sivukartta Keskustelu Kiinteistöliitto
EtusivuAjassaAsuminenHallintoLakitietoTalousHoito ja kunnossapitoPeruskorjaus ja remontointiTalotekniikkaJäsensivut
Etusivu > Maaliskuun Kiinteistölehti kertoo turvallisista pihoista ja pelastuksesta

Maaliskuun Kiinteistölehti kertoo turvallisista pihoista ja pelastuksesta
Muu tiedote, julkaisupäivä 23.3.2017 07:32

Pihalla on usein ihan kivaa. Viihtyisäkin piha voi kuitenkin rapistua, ellei sen hoidon ja kunnossapidon tarpeita muisteta jo pihaa suunniteltaessa. Hyvä piha on toimiva myös pelastusajoneuvojen kannalta.

SKL_3_17_kansi200.jpgPian postiluukustasi putoaa Suomen Kiinteistölehden maaliskuun numero. Siinä kerrotaan monen artikkelin voimin pihasuunnittelusta, myös turvallisuuteen liittyvistä vaatimuksista. Piharemontissa kannattaa muistaa hulevesien ohjailu, muistuttaa Jukka Nortion artikkeli. Tulvimista vähentävät myös Suomessakin vähitellen yleistyvät viherkatot, kuten Matti Valli kertoo.

Pelastusturvallisuudessa on taloyhtiön pelastussuunnitelma hyvä alku, mutta ei yksin riitä. Se on myös tiedotettava asukkaille, ja pidettävä huoli arjen paloturvallisuudesta, kertoo Mervi Ala-Prinkkilän kahden artikkelin paketti. Lisää luettavaa aiheesta löytyy myös jäsenille maksuttomasta digilehdestä ja YouTube-kanavaltamme.

Kännykkä ei aina kuulu energiatehokkaasta talosta. Asiaa voi auttaa tekniikan avulla, mutta paras apu on ongelman ennakointi, kuuluvuusongelmien asiantuntijat kertovat Jukka Sirenin artikkelissa.

Sisäpuoliset saneerausmenetelmät eli putkistojen sukitukset ja sujutukset ovat tulleet näkyvästi markkinoille Suomessakin. Putkiremonteista kertovan juttusarjan toinen osa kertoo, mitä niitä käytettäessä huomioitava.

Kuntavaalit lähestyvät ja Kiinteistöliitto tutki, mikä taloyhtiöitä huolettaa. Asumiskustannusten kalleus, seniorien pärjääminen kotona ja katujen kunnossapito olivat huolenaiheiden kärjessä. Yhtenä ratkaisuna kuntatalouden tasapainottamiseksi kiinteistöväki ehdotti kaavoituksen tehostamista.

Nämä ja monet muut mielenkiintoiset ja ajankohtaiset aiheet löydät pian taloyhtiöiden oman julkaisun, Suomen Kiinteistölehden tuoreimmasta numerosta.

Lähde: Suomen Kiinteistölehti

Takaisin


Kommentoi ja keskustele uutisesta

Ei yhtään kommenttia!

Lisää kommenttisi

Kirjoita alla olevaan lomakkeeseen oma kommenttisi tiedotteesta. Paina lopuksi "Kommentoi" -painiketta lisätäksesi kommenttisi.

Aloita kommentointi kirjautumalla