Kiinteistölehti koko hallitukselle

Taloyhtio.net
Sivukartta Keskustelu Kiinteistöliitto
EtusivuAjassaAsuminenHallintoLakitietoTalousHoito ja kunnossapitoPeruskorjaus ja remontointiTalotekniikkaJäsensivut
Etusivu > Miten laatutietoiset tilaajat ja osaavat urakoitsijat löytävät toisensa?

Miten laatutietoiset tilaajat ja osaavat urakoitsijat löytävät toisensa?
Muu tiedote, julkaisupäivä 16.3.2016

Rakentamisen Laatu RALA ry ylläpitää tietokantaa rakennusalan toimijoista internetsivuillaan. Taloyhtiöt ja isännöitsijät voivat etsiä luotettavia urakoitsijoita RALAn Yrityshaku-toiminnon avulla.

RALAn tietokannassa on 1 500 yrityksen tiedot, joita on helppo vertailla keskenään. Järjestelmässä mukana olevat yritykset ovat RALAn asiakasyrityksiä, joille on myönnetty RALA-pätevyys tai RALA-sertifikaatti.

Tilaajat voivat tarkistaa yrityshaun kautta urakoitsijan toimialapätevyyden, referenssit, tilinpäätöstiedot sekä tilaajavastuulain velvoitteiden hoidon ajantasaisuuden. Yrityshaku tuo esiin myös yritykselle annettua palautetta.

Kunkin yrityksen tiedot on koottu raportiksi, joka on kaikkien tarkasteltavissa. - Tietojen katsominen ei edellytä järjestelmään kirjautumista tai henkilötietojen antamista, RALAn toiminnanjohtaja Tuula Råman kertoo.

Yritysten tietoja voi hakea vapaalla sanahaulla. Haku tuottaa vastauksia kolmessa kategoriassa: yrityksen nimen, toimialan tai referenssin mukaan. Esimerkiksi sanahaulla huolto hakukone etsii kaikki kannassa olevat yritykset, joiden nimessä on sana huolto, joiden toimiala liittyy huoltotöihin ja joiden referenssitiedoissa on mainittu jokin huoltoon liittyvä työ.

Kiinteistöliiton kehityspäällikkö Jari Virta pitää RALAn tarjoamaa palvelua yhtenä ratkaisuna erityisesti korjausrakentamisen pirstaleiseen kenttään: - RALAn nettipalvelu kokoaa yhteen tietoa rakennusalan yrittäjistä, mikä auttaa tilaajia tarkistamaan palveluntuottajan soveltuvuutta rakennushankkeeseen.

Yrityshakuun pääsee RALAn etusivulta: www.rala.fi Lisätietoja antaa Rakentamisen Laatu RALA ry:

  • RALAn toiminnanjohtaja Tuula Råman , Lähetä sähköpostia, puh. 0400 607 429

Takaisin


Kommentoi ja keskustele uutisesta

Ei yhtään kommenttia!

Lisää kommenttisi

Kirjoita alla olevaan lomakkeeseen oma kommenttisi tiedotteesta. Paina lopuksi "Kommentoi" -painiketta lisätäksesi kommenttisi.

Aloita kommentointi kirjautumalla