Kiinteistölehti koko hallitukselle

Taloyhtio.net
Sivukartta Keskustelu Kiinteistöliitto
EtusivuAjassaAsuminenHallintoLakitietoTalousHoito ja kunnossapitoPeruskorjaus ja remontointiTalotekniikkaJäsensivut
Etusivu > Katso video hissiturvallisuudesta ja hissiavustuksista

Katso video hissiturvallisuudesta ja hissiavustuksista
Muu tiedote, julkaisupäivä 26.2.2016

Hissiturvallisuus ja hissiavustukset ovat aiheina uusimmassa Kiinteistöalan viikkokatsaus -videossa. Vierailevana asiantuntijana on haastattelussa ARA:n hankepäällikkö Tapio Kallioinen, joka valottaa mm. hissiavustusten hakemista.

Hissitaloissa tulee muistaa hissiturvallisuus niin taloyhtiön asukkaiden kuin muiden hissin käyttäjien. Hississa.fi -sivustolla voit kokeilla matkustamista eri aikakauden hisseillä ja oppia samalla turvallisen hissimatkustamisen perusasiat.

Hissittömien kerrostalojen on mahdollista saada hissin rakentamiseen ARA:lta avustusta, joka voi olla maksimissaan puolet hissirakentamiseen liittyvistä kokonaiskustannuksista. Valmisteilla oleva hissiturvallisuuslaki muuttaa hissien tarkastuskäytäntöä, sillä varmennustarkastusta kaavaillaan tehtäväksi jatkossa kahden vuoden kuluessa hissin käyttöönotosta. Tällöin hissin mahdolliset viat ja puutteet huomataan jo takuuajan kuluessa.

Katso video - klikkaa tästä!

Tilaa uudet videot sähköpostiisi

Tilaa itsellesi Kiinteistöliiton julkaisemat videot YouTube:sta Kiinteistöliiton videokanavalta. Saat siten sähköpostiisi tiedon uuden videon ilmestymisestä välittömästi, kun Kiinteistöliitto on julkaissut uuden videon.

Takaisin


Kommentoi ja keskustele uutisesta

Ei yhtään kommenttia!

Lisää kommenttisi

Kirjoita alla olevaan lomakkeeseen oma kommenttisi tiedotteesta. Paina lopuksi "Kommentoi" -painiketta lisätäksesi kommenttisi.

Aloita kommentointi kirjautumalla