Kiinteistölehti koko hallitukselle

Taloyhtio.net
Sivukartta Keskustelu Kiinteistöliitto
EtusivuAjassaAsuminenHallintoLakitietoTalousHoito ja kunnossapitoPeruskorjaus ja remontointiTalotekniikkaJäsensivut
Etusivu > Asunto-osakeyhtiöille ohje sisäilmaongelmien ratkaisemiseksi

Asunto-osakeyhtiöille ohje sisäilmaongelmien ratkaisemiseksi
Lehdistötiedote, julkaisupäivä 8.1.2016

Kosteus- ja hometalkoiden toimenpideohjelmassa on tuotettu Tilaajan ohje sisäilmaongelman ratkaisemiseen asunto-osakeyhtiössä. Ohje on tarkoitettu taloyhtiöiden hallituksille ja asiantuntijapalveluita tilaaville isännöitsijöille.

Ohje opastaa seikkaperäisesti vaihe vaiheelta, miten asunto-osakeyhtiön kannattaa lähteä liikkeelle ja edetä, jos asukkaat epäilevät kiinteistössä sisäilmaongelmaa ja siitä johtuvia terveyshaittoja. Ohje myös neuvoo, millaista asiantuntija-apua selvitystyön eri vaiheissa tarvitaan.

Viisivuotinen Kosteus- ja hometalkoot -toimenpideohjelma päättyi vuoden vaihteessa. Hometalkoissa tuotettu laaja hometalkoot.fi-verkkopalvelu on jatkossakin kaikkien saatavilla, sillä sivuston ylläpito siirtyi Hengitysliitolle 1.1.2016. Siirrettävään työkalupakkiin sisältyvät myös sivustolta löytyvät talkoiden lukuisat sekä ammattilaisille että tavallisille kansalaisille suunnatut oppaat, ohjeet ja muut aineistot.

Kiinteistöliitto on ollut mukana Kosteus- ja hometalkoiden toimenpideohjelmassa ja sen materiaalien tuottamisessa. Liiton edustajana on toiminut kehityspäällikkö Jari Virta.

Tutustu oppaaseen: Tilaajan ohje sisäilmaongelman ratkaisemiseen asunto-osakeyhtiössä (PDF, 11 sivua)

Lisätietoja Kiinteistöliitossa antaa:

  • Kehityspäällikkö Jari Virta, Lähetä sähköpostia, (09) 1667 6224

Takaisin


Kommentoi ja keskustele uutisesta

Ei yhtään kommenttia!

Lisää kommenttisi

Kirjoita alla olevaan lomakkeeseen oma kommenttisi tiedotteesta. Paina lopuksi "Kommentoi" -painiketta lisätäksesi kommenttisi.

Aloita kommentointi kirjautumalla